Stor back med tjekkisk-klingende navn klar for White Hawks

Frederikshavn kan her i aften præsentere første skridt i "genopbygningen" af en bred trup til den kommende, sidste del af sæsonen.

Det bliver en svenske back, en stor en af slagsen, Niklas Pavel, der kommer direkte fra den tjekkiske liga, hvor han senest spillede 19 kampe for Motor Ceske Budejovice. 

Niklas Pavel er 194 centimeter høj og vejer 100 kilo, og har inden han kom til Tjekkiet været fast spillende i Division I og Allsvenskan i Sverige.

Seneste svenske destination var Malmö-klubben IK Pantern. I alt spillede Niklas Pavel 144 kampe i Allsvenskan efter at han havde spillet 128 kampe i HockeyEttan - Division I. 

Frederikshavn skriver i en pressemeddelelse følgende om klubbens nye mand:

Hvis folk sætter næsen op efter en målsluger i Niklas Pavel, så bliver man skuffet. Men vi har at gøre med en 100 kg tung back, der kan rydde op foran mål. En spiller, man slår sig på, og en spiller der leverer varen i det defensive arbejde. Alt i alt lige det vi har eftersøgt, og vi er meget spændte på at få indlemmet Niklas Pavel i truppen. Vi har været i god dialog med Niklas Pavel den seneste tid, og vi er overbeviste om vi har fundet den rette defensive forstærkning for resten af sæsonen.

Selv siger Niklas Pavel følgende: 

- Jeg ser rigtig meget frem til at repræsentere Frederikshavn White Hawks, og jeg kommer til at give jernet, og gøre alt for at bidrage til vi skal vinde. Jeg vil arbejde hårdt for holdet og klubben, og jeg og min familie glæder os rigtig meget til at komme til Frederikshavn. 


Knæskade til Peter Eg Larsen: Ung Herning-forward ude i tre måneder Rødovre har seks mand smittet med Covid19