Sønderjyderne har maksimumpoint efter syv kampe

Talentligaen, Danmarks nye udviklingsliga, er i fuld gang, og der tegner sig et billede af, at Vojens IK i indeværende sæson ser uhyre stærke.

Sønderjyderne er gået fra sejr til sejr i indledningen af turneringen og står med maksimumpoint 21 efter syv kampe. En vældig flot sæsonstart af Vojens, der senest vandt hele 9-3 hjemme over Rødovre.

Det andet hold, der skiller sig ud i vestdivisionen er Esbjerg, der i aftes vandt med sikre 7-3 over Odense IK. Vestjyderne har 18 point for syv kampe og har kun tabt til Frederikshavn hidtil. 

Det tegner jævnbyrdigt blandt de fire nederste hold i vest, hvor Herning, AaB, Frederikshavn og Odense er inden for tre point af hinanden. Fynboerne har dog spillet et par kampe mere end de øvrige hold.

I østdivisionen fører Gentofte for øjeblikket med 12 point for seks kampe, mens Rødovre er toer med ni point - også for seks kampe. Herlev skiller sig negativt ud med tre point for otte kampe.

Vojens IK's Jeppe Müller er topscorer med 19 point foran Rødovres Frederik Kaels (18) og endnu en Vojens-spiller, Otto Kröger, der spiller sin anden sæson i Vojens, er overage-spiller (23 år) og finne. Han står med 17 point.

Tabellen i vest:
Vojens 7/21
Esbjerg 7/18
Herning 6/9
AaB Ishockey 6/9
Frederikshavn 6/9
Odense 9/6

Tabellen i øst:
Gentofte 6/12
Rødovre 6/9
Hvidovre 4/5
Rungsted 5/4
Herlev 8/3


NHL: Ingen danskere gik i draften Stadig 500 i hallerne: Restriktioner forlænges til 31. oktober