Der blev samlet 23.640 kr. ind i den gode sags tjeneste, da Aalborg Pirates lagde is til årets Teddy Bear Toss.

Over 1.000 bamser blev smidt ind på isen, da Aalborg Pirates scorede sit første mål i den sidste kvartfinalekamp mod Herning. Her vandt Aalborg 4-2 og kvalificerede sig dermed til semifinaleserien, der som bekendt allerede er sat i gang. 

Pirates arrangerede bamsekastet sammen med Cool East-netværket, en række virksomheder, der sponsorerer Pirates, og samtidig er et samfundsansvarligt projekt, der har til formål at skabe mulighed for kulturelle og sportslige aktiviteter i Aalborg Øst med Pirates som platform og facilitator.

Mandag overrakte formand for Cool East, Ole Brøndum, og direktør for Aalborg Pirates, Thomas Bjuring, overskuddet: En check på 23.640 kroner til Børneafdelingen på Aalborg Universitetshospital. Afdelingssygeplejerske på Børneafdelingen, Lotte Frilev, tog imod checken: 

– Vi er taknemlige for at modtage så flot en donation fra Cool East og Aalborg Pirates. De børn og familier, som kommer her på afdelingen, er ofte i en sårbar situation, men med de her penge kan vi hjælpe med til at gøre opholdet lidt bedre for dem, sagde hun i forbindelse med overrækkelsen, sagde hun. 


Mike Daugulis fortsætter endnu en sæson i Odense Martin Struzinski bliver sportschef i Herning