Bulldogs holdt 10 minutter i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg Pirates-Odense Bulldogs 6-0 (3-0,2-0,1-0)

Det begyndte egentlig fornuftigt for Odense i Aalborg denne eftermiddag. En tætbefolket midtzone holdt hjemmeholdet fra at komme af sted med plads i offensiven, og i 10 minutter og lidt mere holdt Paul Thompson tropper stand.

Men da vi var lige over halvvejsmærket i Aalborg kom den første scoring. Kirill Kabanov kom ind omkring Samu Perhonens mål og russeren forsøgte sig i flere omgange. Tre gange skulle Kabanov prøve, inden han fik lempet pucken i nettet til stor jubel for de lige over 4000 tilskuere i Aalborg.

Imponerende kulisse på en søndag eftermiddag.

Der gik ikke et minut før Martin Højbjerg kom af sted i en omstilling. Han tog et par træk, skød på mål og inde foran var Mikkel Højbjerg på spil i returen. 2-0 efter 11:46 minutter. Små tre minutter senere tog Anders Koch en tur hele vejen rundt i zonen og rundt om Perhonens mål.

Ingen angreb Koch. 3-0 til Aalborg efter første periode og det lignede en tidlig afgørelse på kampen.

Det var det også. Den blev cementeret i begyndelsen af anden periode, da Thomas Spelling fandt Emilio Romig med en brillant pasning på tværs af Odense-zonen. Romig var konsekvent og skød første gang. Perhonen sagde farvel og tak og overlod målet til Albert Adamsen.

Der var ikke meget, man kunne laste finnen for denne eftermiddag, men det var imponerende, hvad Adamsen leverede i resten af anden periode. Stensikre indgreb og ro og et skærpet Bulldogs-forsvar holdt et dominerende hjemmehold på 4-0.

Efter 40 minutter havde gæsterne knapt haft en åben chance og på TV2 PLAY kaldte Oliver True indsatsen for "pinlig". Det væltede med udvisninger og manglende disciplin hos specielt Odense, der måtte se Mathias Mølgaard blive sendt i bad for en checking to the head på Mikkel Højbjerg.

Nikolaj Carstensens skud blev rettet af inde foran mål af en Odense-skinne kort før pausen til 5-0.

Tredje periode var ren transport.

Begge hold var interesseret i at komme til mandag aftens kamp uden skader.

Aalborg scorede en gang. Tobias Ladehoff leverede en meget fin scoring, da han styrede et skud fra Anders Koch i nettet til 6-0.

Hjemmeholdet blev klappet ud, Odense er kommet på en svær, næsten umulig, opgave. Statistisk er det umuligt at komme tilbage fra 0-3 i kampe.

De to hold mødes igen i Odense i morgen 19:30.