Stor profil er klar for Bulldogs i den kommende sæson

Odense Bulldogs forstærker de offensive kræfter med tilgangen af 31-årige Jesper Thörnberg, der skifter til klubben på en etårig aftale.

Det skriver fynboerne på sin hjemmeside, hvor Thörnberg præsenteres således: 

Svenske Jesper Thörnberg er en tidligere kending fra Metal Ligaen, da han tilbage i 2018/19-sæsonen tørnede ud for Herlev Eagles og tog hele ligaen med storm med sine afgørende offensive kvaliteter. I samme sæson blev den teknisk stærke forward den mest scorende og point-producerende spiller i Metal Ligaen med hele 67 point, en præstation der desuden udmundede sig i en plads på sæsonens all-star hold.

- Jesper Thörnberg er en notorisk topscorer-type, der igennem de sidste mange sæsoner har bevist, at han er garant for både masser af mål og assists. Han kender den danske liga, og passer spillemæssigt godt ind i den. Han er teknisk rigtig, rigtig dygtig og en helt fantastisk afslutter, som for alvor kan gøre en forskel på isen i både fem mod fem, men i særdeleshed også i overtalsspillet, hvor han bliver en stærk tilføjelse til truppen. siger administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, om tilgangen af den store offensive profil.

- I vores samtaler med Jesper har han givet udtryk for en markant motivation for vores projekt her i Odense Bulldogs, som han finder attraktivt, og det glæder os, at vores udvikling bemærkes vidt og bredt, så vi kan tiltrække en spiller som Jesper og vi ser frem til, at han nu trækker Bulldogs-trøjen over hovedet og styrker holdet.

Udover sit kendskab til den danske liga kommer Jesper Thörnberg til Odense Bulldogs med en masse værdifuld erfaring fra svensk ishockey, hvor han blandt andet har spillet 77 kampe i den bedste liga, SHL, samt mere end 250 optrædener i HockeyAllsvenskan.

Med Jesper Thörnbergs tilgang fuldender truppen som den syvende udlænding og holdet er dermed komplet til sæsonstart.


Jesper Alasaari bliver ny mand i Herlevs defensiv MADS ELLER bliver ny kaptajn i Rødovre Mighty Bulls