Herning Blue Fox har den seneste tid ledt med lys og lygte efter den sidste forstærkning inden transferdeadline og ikke mindst det forestående slutspil. Mange emner har været i spil, men sent søndag aften faldt de sidste brikker på plads.

Herning Blue Fox har hentet den sidste import. 

Og det blev en tjekke. Det skriver midtjyderne i en pressemeddelelse, hvor Jan Lattner præsenteres således. 

Det er i hvert fald med stor spænding, at vi kan give debut i den blå-gule trøje til tjekkiske Jan Lattner der med sine 32 år kommer med stor erfaring og lederskab. Og så bringer han faktisk også en ny dimension til Blue Fox trænerteamet. For Jan har de seneste tre sæsoner spillet back i forsvaret hos HC Innsbruck – i øvrigt som kaptajn – men er faktisk oprindeligt wing/center, hvilket også er den påtænkte rolle hos midtjyderne.

Jan Lattners kvaliteter viser derfor en spændende kombination – i dagligt tale kaldet en hybridspiller – der har kvalitet til at kunne spille alle pladser på banen, fraset målmandsposten naturligvis. Men med alle de muligheder dækker sportshef Martin Struzinski en masse scenarier for det kommende slutspil.

- Jan er lidt en drømmesigning for os på nuværende tidspunkt. Han er en alsidig spiller, som kan spille alle positioner. Det meste af karrieren har han spillet i offensiven, men er senest blevet brugt som back, hvilket fortæller os lidt om hans spilintelligens og skøjteløb, forklarer Blue Fox’ sportschef.

Med i rygsækken kommer Jan Lattner med 11 års erfaring i den stærke EBEL liga i Østrig. De seneste 3 år hos HC Innsbruck, men inden da 8 år hos Orli Znojmo, hvor han blandt andet har spillet med tidligere Blue Fox profiler, som f.eks. Branislav Rehus, Adam Havlik og Petr Kalus.



OPTAKT: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox OPTAKT: Esbjerg Energy-SønderjyskE