Unge spillere med fint potentiale er klar til endnu en sæson hos Mighty Bulls

Rødovre Mighty Bulls har offentliggjort forlængelsen af kontrakterne med to gange Carlsen, nemlig forward Magnus Carlsen og back Lasse L. Carlsen.

Magnus er årgang 2000 (20 år) og Lasse er årgang 1999 (21 år) og begge besidder masser af potentiale, som fortsat skal udvikles.

Begge spillere har været en del af diverse ungdomslandshold og var inviteret til U25-landsholdets VM Camp i april, hvor A-landsholdet skulle testes. Magnus Carlsen var med i campens første uge, mens Lasse Carlsen desværre måtte melde afbud.

Magnus Carlsen er oprindeligt Rødovre-dreng, men fik sin Metal Liga-debut i 2018 Herlev Eagles, inden han vendte tilbage til Rødovre året efter. I den seneste sæson producerede han seks point i 40 grundspilskampe samt to point i de fire slutspilskampe.

Lasse L. Carlsen er ligeledes Rødovre-dreng og har spillet i Rødovre Centrum Arena hele karrieren med undtagelse en sæson i Metal Ligaen hos Hvidovre Fighters. I den forgangne sæson blev det til fem point - alle assister - i 34 kampe for den 199 cm høje back.

Kontrakterne med begge spillere er gældende for den kommende sæson.


Albert Adamsen fuldender målmandsteamet hos Bulldogs Nordjysk klassiker indleder Aalborgs sæson