Se dommen her

Efter Metal Ligaens grundspilskamp den 24. november 2023 mellem Aalborg Pirates og Herlev Eagles, har Udvalget for Spillersikkerhed besluttet at indlede disciplinærsag mod Mikkel Holm Skjellerup for situationen, der kan ses på Spiideo i tiden 02:19:13 og som i kampen blev vurderet som en Major penalty plus Game Misconduct for Illegal check to the head and neck area og derfor automatisk gennemses af DOPS.

Udvalget indleder sagen jf. regel 28.1 Supplementary Discipline og kategoriserer sagen som overtrædelse af regel 48 – ILLEGAL CHECK TO THE HEAD AND NECK AREA.

Som en del af sagsbehandlingen udbeder udvalget sig Herlev Eagles’ parthøringssvar fra Mikkel Holm Skjellerup og subsidiært fra klubben. Og her er partshøringen:

“Jeg oplever episoden som følgende: Jeg ville tackle Aalborg spilleren og følger ham rundt om målet. Idet jeg vil gennemføre min tackling, oplever jeg at Aalborg spilleren bremser og dermed prøver at undvige tacklingen, som så således gør at jeg rammer Aalborg spilleren uheldigt når jeg gennemfører min tackling. Det var slet ikke min hensigt, at udføre en ulovlig tackling. “

Mikkel Holm Skjellerup idømmes karantæne i følgende kampe:

28-11-2023 Herlev Eagles vs. Odense Bulldogs
01-12-2023 Herlev Eagles vs. Rødovre Mighty Bulls


Fynboerne var skarpest i lokalderbyet OPTAKT: Aalborg Pirates-Herlev Eagles