Pas på pladsen i Metal Final4, understreger Aalborg-topscoreren

Det var tredje nederlag i træk for Aalborg Pirates i aftes, da det blev til et nederlag på 1-2 mod Herlev.

Et er resultaterne, men spillet er heller ikke overbevisende hos nordjyderne for øjeblikket, hvor spilleglæden synes forsvundet en smule.

Samtidig kom Herlev til en god del chancer i løbet af gårsdagens kamp, og det klogt spillende gæstehold kom altså af sted med alle tre point. Skuffelse hos Aalborg-topscorer Tobias Ladehoff efter kampen.

- Det er ikke nødvendigvis nu, vi skal peake som hold, men vi skal selvfølgelig med i Final4, og derfor er vi nødt til at komme i gang igen, for ellers kommer de andre flyvende bagfra, sagde han til Nordjyske efter kampen.

- Det et lidt vores lod i øjeblikket, at vi skal grave dybt for at lave mål. De kommer ikke bare af sig selv, så vi er nødt til at arbejde endnu hårdere, men sket er sket, og det eneste, vi kan kontrollere nu, det er, hvad vi laver fremover. Vi har en hjemmekamp på lørdag, og den skal vi rette fokus på nu og sørge for at vinde, lød det fra Tobias Ladehoff efter nederlaget mod Herlev. 

Trods nederlaget holder Aalborg tredjepladsen i tabellen, men spillet om Metal Final4-billetterne er blevet endnu tættere med gårsdagens resultat i regnskabsbøgerne.

 


Tre mål på et minut - SønderjyskE fik has på rivalerne i anden periode VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Herlev