Den klejne fighter får flot hæder efter en fin sæson

Det er blevet tid til sæsonens kåringer rundt omkring i klubberne, og hos Frederikshavn White Hawks præsenteres i dagens kampprogram, hvilke spillere, der henholdsvis er endt som årets danske spiller, årets import og den bedste unge spiller.

Prisen som årets danske spiller går til en mangeårig fighter, der har fået sit gennembrud i indeværende sæson og hele vejen igennem har udmærket sig med hård fight.

Samtidig har Gorm Topholt ligeledes produceret mere end nogensinde tidligere, da han i grundspillet lavede hele 22 point. Det lyder måske ikke af voldsomt meget, men Topholt har ikke tidligere lavet over 10 point i en sæson, så han har på den måde markeret sig flot og været en af de konstante kræfter på White Hawks-holdet.

Det kan man ikke sige om Aleksander Bumagin, der er kåret som bedste udlænding hos nordjyderne. Russeren har været skadet i store dele af sæsonen, men har altså alligevel markeret sig som den bedste import ifølge White Hawks.

Prisen for bedste unge talent går til Lucas Andersen, der lavede flotte 39 point i 44 kampe i grundspillet. Uden sammenligning det bedste Metal Liga-grundspil for Andersen i karrieren. Angriberen har tidligere i karrieren været både hos Jokerit i Finland og i Karlskrona i Sverige for at spille juniorishockey på højeste plan i vores nabolande. 

Det er ligeledes blevet til 14 kampe i HockeyAllsvenskan for Karlskrona, inden Lucas Andersen altså i sidste sæson blev hentet hjem til Danmark af Rungsted Seier Capital. 

 


SønderjyskE-spillere holdt friweekend efter sejren over Herning OPTAKT: Frhavn White Hawks-Esbjerg Energy