Odense Bulldogs kunne ikke vende den dårlige stime i den første kamp efter fyringen af Pelle Svensson.

Det var kamp et for Odense Bulldogs efter fyringen af cheftræner Pelle Svensson, da fynboerne fredag aften tog imod Frederikshavn White Hawks i VinMedKant Arena.

Udskiftningen i boksen, hvor Mads True og Søren Jacobsen fredag aften stod for at coache hjemmeholdets spillere, havde ikke umiddelbart den ønskede effekt. Gæsterne fra Frederikshavn var stærkest og vandt med 4-0. Dermed led Bulldogs det ottende nederlag i træk.

Et meget disciplineret White Hawks-mandskab kom foran efter godt og vel 12 minutters spil. Her sendte den russiske profil Alexander Bumagin første periodes eneste scoring i nettet. Dane Fox og Christopher Frederiksen assisterede på 1-0-målet.

Små tre minutter inde i anden periode var rollerne byttet rundt. Her hed frederikshavnernes målscorer Dane Fox, mens Alexander Bumagin var i oplæggerens rolle.

White Hawks fik i tredje periode deres eneste udvisning i kampen, da Gorm Topholt måtte ud i to minutter for usportslig optræden. Et powerplay kunne give Odense en god mulighed for at jagte en reducering, men fynboerne var knap kommet i overtal, før de måtte indkassere endnu en scoring.

Dane Fox scorede sit andet mål i kampen - igen med assist fra Alexander Bumagin - bare ti sekunder efter, at Odenses powerplay var begyndt.

Christopher Frederiksen lukkede tre minutter før tid til slutresultatet 0-4. Nok en gang var der en assist til Bumagin, som således kunne notere sig for en stærk aften med et mål og tre assists.

Odense har med nederlaget stadig 12 point op til den slutspilsgivende ottendeplads, som klubben har et mål om at nå. Frederikshavn rykker op på andenpladsen i Metal Ligaen med et point ned til Rungsted Seier Capital, som ikke spillede fredag.