Fuld opbakning til Thor Dresler fra RMB's direktør

Der er ikke meget gas over Rødovre Mighty Bulls for øjeblikket, og den seneste uge var rigtig dårlig for Thor Dreslers mandskab. 0-5 i Vojens, 1-4 mod Rungsted og en søndagslussing på 2-9 i Esbjerg imponerer ikke, men der er dog stadig årsager til, at det går SÅ skidt i Rødovre for øjeblikket, forklarer direktør Morten Nielsen til Rødovre Lokal Nyt.

- I ledelsen er vi meget fortrøstningsfulde, men der er nogle spillere, som har det svært med systemerne, der mangler selvtillid i truppen og så er der stadig spillere, som er ramt konditionsmæssigt, efter de har haft corona, siger han.

- Vi er naturligvis ikke tilfredse med tingene lige nu, det siger sig selv. Men det er trænere, spillere eller nogen andre omkring klubben heller ikke, men vi kæmper i fællesskab for at løse det, siger Morten Nielsen og giver fuld opbakning til træner Dresler.

- Det er Thors første sæson som træner og vi bakker op om ham, hjælper ham, hvor vi kan og han skal have lov til at fortsætte, siger Morten Nielsen til RLN og pointerer, at en udefrakommende mentaltræner måske kan være en af de løsninger, som skal hjælpe Mighty Bulls-truppen videre. 

Senest er der kommet forstærkning i form af Jeremy Beaudry og Guillaume Leclerc, men det har altså ikke umiddelbart givet pote hos Rødovre, der nu har en tiltrængt pause til at få arbejdet nye folk ind i systemerne. 


Odense: Henry Hardarson er tilbage på isen - uvist hvornår han gør comeback - Vigtigt at slå holdene fra ligaens top tre