Slutspils - og vi skal have kåret den seneste uges bedste mænd

Der var fuld gang i sagerne i fire haller tirsdag og fredag, inden søndag blev skåret til en enkelt serie - mellem Frederikshavn og Esbjerg. 

Ugens bedste spillere - valgt her på Metalligaen.dk - får I lige her:

Målmand: John Muse (Rødovre) - Ok, Muse kunne godt have været lidt hurtigere ude ved stolpen på et af Mattias Perssons mål i tirsdagens kamp i Rungsted, men han stod generelt fremragende i de to sidste kampe og tog 80 af 87 skud med en redningsprocent på 91.9. Var det hans sidste optræden i Danmark, sluttede han af på glimrende manér. 

Back: Cody Donaghey (Aalborg) - Spillede alle sine offensive kvaliteter ud for Aalborg i den forgangne uge med fire point på kontoen (2+2) og holdt sig også til sine defensive pligter, hvilket han indimellem fuldstændig har glemt tidligere på sæsonen - ikke mindst i Odense. Denne uge gav dog afkast i +4 på plus/minus-statistikken.

Back: Davis Vandane (Esbjerg) - Vandane er "heart and soul" i Esbjergs defensiv i indeværende sæson, og han er mand for yderst vigtige aktioner oven i, at han spiller et hav af minutter. Han er uden sammenligning - også i sidste uge - Esbjergs mest benyttede spiller og sendte vestjyderne helt tilbage i serien mod Frederikshavn med sit mål på slagskud til 2-2 i aftes i Granly Hockey Arena. 

Forward: Yannick Vedel (SønderjyskE) - Hårdføre Vedel er i gang med sit livs sæson i SønderjyskE. Har spillet et fremragende 2021, og i fredags i Herning scorede han på alt, hvad han rørte ved. Fire mål, klasseafslutninger og stort set alle aktioner leveret med største autoritet og sikkerhed. Scorede også i 6-3-sejren på hjemmebane.

Forward: Mattias Persson (Rungsted) - Makkeren Olsson er ude i længere tid, og det markerede Mattias Persson såmænd til at tage over. Afgørende aktioner, afgørende mål og to fremragende kampe mod Rødovre, som fortvivlet forsøgte at holde fat i den elegante. Såmænd også +6 i de to afgørende kampe. 

Forward: Matt Salhany (SønderjyskE) - Er kommet fremragende ind på SønderjyskE-mandskabet i kæden med Cam Brown og ovennævnte Vedel. De tre skøjter som gale og Matt Salhany er oven i købet en yderst målfarlig mand, når han får muligheden. Spiller måske for en kontrakt i den kommende sæson. To mål, to assister i sidste uge. 


Jaspers: Hjertet banker en anelse hurtigere i slutspillet Her er de mulige semifinaler: Der spilles fredag uanset udfald