A-kæden fra den forgangne uge får du lige her

Det var en uge med ganske få kampe i Metal Ligaen, hvoraf Frederikshavn White Hawks spillede tre af dem og spillede sig meget tæt på Metal Final4. Vi skal kigge på ugens hold, der kommer til at se således ud:

Målmand: Mathias Seldrup (Frederikshavn) - Kom iskold ind i kampen mod Herning midt i straffeslagskonkurrencen. En utaknemlig opgave, som Seldrup ikke fik løst. Til gengæld stod han fejlfrit mod SønderjyskE søndag eftermiddag, hvor han var den helt store hovedrolleindehaver i 4-0-sejren.

Back: Charlie Curti (Aalborg) - Spillede sin absolut bedste kamp for Aalborg lørdag aften, hvor han leverede en god defensiv indsats, samtidig med at han stødte frem og stod for tre assister i offensiven. 

Back: Oskar Drugge (Herning) - Den ihærdige svensker var sammen med sine backkolleger en hjørnesten i en flot Herning-præstation i defensiven mod Frederikshavn. Drugge spillede lige over 21 minutter i alt og serverede fire skud på mål. Herning-defensiven bliver svær at danse med i denne sæson.

Forward: Aleksi Halme (Frederikshavn): Den finske måljæger har gjort et forrygende indtryk i Frederikshavn, hvor han fortsætter med at score kasser. Indtil nu er det blevet til fem stk. i fem kampe og to mål mod SønderjyskE søndag betyder, at White Hawks formentlig allerede nu taler med Jokerit om at beholde ham resten af sæsonen.

Forward: Mathias Bau (Herning): Bau fortsætter og fortsætter med at spille hovedroller i Hernings kampe lige nu og er vel Metal Ligaens bedste mand pt. Assisterede til Markus Jensen på Hernings mål og satte to straffeslag i 2-1-sejren mod Frederikshavn.

Forward: Kyle Osterberg (Herlev): Man må bare sige, at Patric Wener igen har sat sig igennem med fremragende scouting. I hvert fald leverer hans imports uge efter uge. Osterberg var en af dem fredag aften i Rødovre med to mål og stærke 60 minutter med +3 i regnskabet. 


MØLGAARD-HATTRICK og Simonsen-show - Odense vandt sikkert over Herlev BILLETTER TIL LANDSKAMPENE i Esbjerg og Vojens - her er links til salget