Seks spillere er på plads og vi kigger også på sidste uge

Masser af god action og mange fine ishockeykampe i den forgangne uge i Metal Ligaen. Det har fået Metalligaen.dk til at udtage følgende spillere til ugens hold:

Målmand - Nicolaj Henriksen (SønderjyskE): 34 redninger og 97 procent i lokalopgøret mod Esbjerg fredag aften. Henriksen er ofte på toppen mod sin gamle klub og fredag var han fundamentet i sønderjydernes 4-1-sejr.

Back - Nicolai Weichel (Odense): Tager virkelig ansvar i Odenses defensiv og har taget rollen som kaptajn til sig, samtidig med, at han producerer offensivt i højere grad end tidligere. Målet til 3-3 i undertal mod Herning var et flot stykke, der desværre for Weichel og Odense ikke blev fuldendt med point.

Back - Eemeli Räsänen (Frederikshavn): Noterer sig nogle helt vilde istider. Over 35 minutter mod Aalborg og næsten 29 minutter mod Rungsted. Hjørnesten i alle facetter af Frederikshavns defensiv, to assister i to kampe og +3 i plus/minus-statistikken.

Forward - Mathias Borring Hansen (SønderjyskE): Karrierens første hattrick for SønderjyskE satte han på hjemmebane mod Herning og leverede en helt forrygende præstation søndag eftermiddag. En af sønderjydernes fremtidsnavne, der for alvor er kommet i trit efter et længere skadesfravær i starten af sæsonen.

Forward - Mathias Bau Hansen (Herning): Producerer for øjeblikket et par point i snit pr. kamp er en evig kilde til uro hos modstanderne. Isnende kold assist i slutfasen i Odense fredag aften, hvor Herning afgjorde kampen i de sidste sekunder.

Forward: Matthias Asperup (Herlev) - En evig kilde til uro i Aalborgs forsvar, da Herlev vandt 2-1 i Gigantium Isarena. Kulminerede med sejrsmålet. Asperup har foreløbig gang i en meget flot sæson.

I sidste uge fik vi ikke offentliggjort Ugens Hold. De seks spillere, der kom med, er lige her:

Målmand: Tadeas Galansky (Frederikshavn)
Back: Daniel K. Nielsen (Herning)
Back: Tim Daly (Rungsted)
Forward: Mattias Persson (Rungsted)
Forward: Felix Scheel (Esbjerg)
Forward: Shawn O'Donnell (SønderjyskE)

TISSOT MÅNEDENS SPILLER kåret: Søren Nielsen tog september-titlen VIDEO: Se målene fra SønderjyskE-Herning