Seks spillere udtaget til ugens hold på Metalligaen.dk

Seks spillere har fundet vej til ugens hold her på Metalligaen.dk, som vi har sat ud fra matcherne tirsdag, fredag og søndag. Igen er Aalborg Pirates stærkt dominerende efter en uge, hvor topholdet smækkede Rungsted, Frederikshavn og Herning med samlet 18-6. Her er ugens seks udvalgte.

Målmand: William Rørth (Rødovre Mighty Bulls) - som fik chancen fredag aften i Herlev, hvor Rødovre endte med at vinde 4-0. En kæmpe kontrast til samme opgør tidligere på sæsonen, der endte hele 8-7 til Herlev. Fredag var der ingen pardon. Rørth tog over fra Voris, der stod tirsdag aften, og endte med at blive "Mr. 100 procent med 40 redninger."

Back: Petter Hansson (Herning Blue Fox) Ugen endte på den hårde note for Herning i Aalborg søndag eftermiddag, men det var næsten ventet. Hanssons statistiske uge endte til gengæld glimrende med +3, 75 minutters is, et mål og fire assister. 

Back: Sebastian Bergholt (Aalborg Pirates) Sikke en sæson, sikke en uge for Bergholt, der virker bliver varm omkring landsholdet og måske en kontrakt i en større liga, hvis han fortsætter sine takter. Ugen der gik, bød på 74 skift, 59:55 minutter, +5 og to scoringer for den stærke back.

Forward: Josh MacDonald (Aalborg Pirates) Er fuldstændig ustoppelig for tiden og lavede syv point med +7 i plus/minus i den forgangne uge. Sikke en optur for MacDonald, der allerede har ni point mere end i hele grundspillet i sidste sæson for SønderjyskE. Vild tendens.  

Forward: Brandon McNally (Odense Bulldogs) Sæsonens mest udskældte mand leverede sæsonens bedste præstation for Odense. En fremragende assist til Oliver Anker Christensen og en klinisk afslutning til scoring var facit af McNallys kamp mod SønderjyskE, hvor han spillede over 20 næsten fejlfrie minutter, havde en plus/minus på +2 og altså leverede to nøgleaktioner. 

Forward: Kirill Kabanov (Aalborg Pirates) Der er pænt mange Aalborg-spillere, der byder sig til i denne uge, og det er kun på millimeter, at Kabanov snupper pladsen foran mange af sine holdkammerater. Kabanov nåede ligesom MacDonald op på på +7 i plus/minus-statistikken over tre kampe og leverede to mål og tre assister. Fremragende sæson russeren har gang i. 


NHL: Officielt i gang 13. januar med 2020/21-sæsonen VIDEO: Mål fra kampen mellem Aalborg og Herning