Vi har igen seks stærke spillere udtaget til ugens hold

Herlev vandt både 4-3 i Esbjerg og 3-2 i Aalborg i uge og hovedpersonerne i de to kampe sætter et tykt aftryk på Ugens Hold i Metalligaen, som vi har peget på i samarbejde med kommentatorerne fra Metalligaen.tv. Følgende seks spillere er inde på holdet. 

Målmand: Emil Zetterquist (Herlev Eagles): Stod to fremragende kampe i det jyske, vandt to gange straffeslag. Har Herlev endnu engang gravet guld ude på markedet? Herlev tabte skudstatistikken 20-39 i Aalborg og 15-36 i Esbjerg. 

Back: Oskars Cibulskis (Herning): Stod for en fremragende scoring i fredagskampen mod Odense og blev fortjent kåret til kampens spiller fredag aften på Kvik Hockey Arena. 

Back: Malte Setkov (Rødovre): Har taget masser af ansvar allerede i Rødovre (som han også skal) og leverede tre point i powerplay i den seneste uge (1+2). Målet mod Herning hørte til blandt "de glimrende", da han bankede pucken fladt ind i kassen bag Fecers.

Forward: Nicklas Heinerö (Herlev) Ikke blot leverede han fremragende sammenspil med Matthias Asperup, han afgjorde også to kampe i straffeslag på suveræn vis. Han har i den grad fundet formen fra starten af sidste sæson.

Forward: Matthias Asperup (Herlev): Har man sagt A, må man også sige B. For Matthias Asperup har været "en kæmpe driver" på et smalt Herlev-hold, der vandt både i Esbjerg og Aalborg. To mål og en assist i de to kampe.

Forward: Blake Bennett (Odense): Tog over og viste endelig målscorerklassen, da Odense havde brug for det hjemme mod Frederikshavn, hvor Bennett scorede to mål og leverede en assist i sin hjemmedebut. 


Skarp anden periode sikrede Odense sejren over Rungsted OPTAKT: Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital