Fynboerne dominerer ikke overraskende på Ugens Hold efter kampene mod SønderjyskE

Der var kun to kampe i Metal Ligaens slutspil i den forgangne uge og begge stod mellem Odense Bulldogs og SønderjyskE. 

Fynboerne vandt 3-1 og 1-0 og dermed sikrede de sig også hovedparten af pladserne på Ugens Hold i Metal Ligaen.

Kun SønderjyskE's Cam Brown har fået lov at blande sig i den fynske eufori. Der er fem fynboer på holdet, der ser således ud:

Målmand: Samu Perhonen (Odense) - der i den grad har løftet sit niveau i slutspillet, hvor han ageret fremragende gennem stort set hele serien. 1-0-sejren i kamp syv var et svendestykke.

Back: Mark Auk (Odense) - så træt ud i slutningen af grundspillet, men fandt kræfter igen i slutspillet. Formidable scoringer både tirsdag og fredag og naturligvis afgørende mand i kamp syv.

Back: Martin Larsen (Odense) - Odenses bankende hockeyhjerte. Fremragende indsats på blue line, hvor han i den grad har disciplineret og tilrettet sit spil i indeværende sæson.

Forward: Henry Hardarson (Odense) - spillede fremragende tirsdag aften og fik lukket op for SønderjyskE's defensiv med sit fysiske arbejde. Tacklede igennem på den rigtige måde gennem to kampe.

Forward: Cam Brown (SønderjysKE) - Cam Brown ender som SønderjyskE's mest fremtrædende spiller i sæsonen, og mon ikke der venter en forlængelse af kontrakten til Brown, der var på is i alle spillets facetter. Scorede også SønderjyskE's enlige mål i de to kampe.

Forward: Gorm Topholt (Odense) - mere belønning til hårdt arbejde. Gorm Topholt krydrede sin stærke indsats med det flotteste mål i ugen, da han rev 1-0-skuddet op bag Patrick Galbraith. 


SEMI-OPTAKT: Aalborg Pirates-Odense Bulldogs Er der lagt op til målfest mellem Rungsted og Esbjerg?