De to hold har i den grad spillet målrigt i løbet af sæsonen, hvor Esbjerg har haft overhånd

I morgen begynder semifinaleserien mellem Rungsted og Esbjerg, og det kan kun blive underholdende.

I hvert fald, hvis man kigger på de indbyrdes opgør i grundserien, der næsten uden undtagelse har været fyldt med scoringer og ganske "løst" defensivt spil.

Første match blev spillet 17. september i Bitcoin Arena, hvor hjemmeholdet endte med at vinde 4-3. Målscorer i overtiden var Frederik Bjerrum.

Derefter kom den ultimative "tjubang-kamp" i Granly Hockey Arena, hvor de to hold delte hele 13 mål. 7-6 vandt Esbjerg. Kampen var kuriøs i den forstand, at Esbjerg førte 4-0, men blev hentet af Rungsted, der fik 6-6 og et point i den ordinære spilletid. Næsten mod naturens lov - i forhold til de ordinære minutter - endte overtiden uden mål, inden Esbjerg vandt i straffeslag.

Kale Kerbashian stod for det afgørende mål.

Derefter tog Esbjerg for alvor over og vandt med "tenniscifrene" 6-2 og 6-3 i de to efterfølgende kampe i Bitcoin Arena, inden serien skiftede til Vestjylland.

Esbjerg fortsatte stimen og vandt også kamp fem. Denne gang med 4-1, inden den sjette kamp i grundspillet mellem de to hold, som nok var den mest "slutspilsagtige" i grundspillet.

Den endte med en 3-2-sejr til esbjergenserne i en helt tæt kamp, som Ryker Killins endte med at afgøre i overtid. 

47 mål i seks kampe mellem de to hold, eller næsten 7,8 mål i gennemsnit med Esbjerg altså på 14 ud af 18 point. Det er alligevel ganske markant. 

Vi må dog også sige, at forsvarsspillet i den grad er forbedret i kvartfinalen hos begge hold, hvis målmænd Kolpannen og Lillie virkelig også har fundet formen.

Det går løs i morgen klokken 19:30 i Granly Hockey Arena, og det er første gang nogensinde, at nummer fem i grundspillet har hjemmebane i den første semifinale.


UGENS HOLD: To kampe og Odense har fem mand med Inden semifinalen: Aalborg har overhånd mod de fynske Bulldogs