Mighty Bulls har med vilje valgt stærke modstandere fra Sverige i optaktsfasen

Rødovre har overstået forsæsonen og i aften gælder det - forhåbentlig i en ramme med mange tilskuere - premieren mod SønderjyskE hjemme i Rødovre Centrum Arena. 

- Først og fremmest bliver det dejligt at komme i gang. Hele staben omkring holdet samt spillerne har været godt tilfredse med optakten og vi føler os godt rustet til at gå en lang sæson i møde, siger Magnus Sundquist til klubbens hjemmeside. 

- Selvom vi kun har vundet en kamp, så fortalte jeg tidligt til spillerne at målet i træningskampene var at komme op i tempo og blive stærkere i vores positionsspil og af den grund havde vi valgt at spille imod modstandere fra Allsvenske og SHL for at få bedre modstand. Dette skal være med til at ruste os til at stå imod alle typer af modstandere i den danske liga, så alt i alt er vi godt tilfredse, lyder det fra Rødovre-træneren. 

Mighty Bulls er undertippet de fleste steder og er "favorit" - hvis man kan kalde det sådan - til at tage pladsen uden for slutspillet. 

- Ja, alle tipper tydeligt os som nummer 9 og med et af ligaens absolut mindste budgetter er det ikke så underligt. Hvad de såkaldte eksperter syntes bruger jeg nu ikke tid på og har heller ikke gjort i mange år.

- Skal man være ekspert, være troværdig og udtale sig, så bør man i det mindste have se det respektive hold, hvordan de spiller og udvikler sig og det føler jeg sjældent er tilfældet. At man som ekspert udtaler sig om nye spillere, uden at have set dem i kamp er direkte dumt og useriøst, så lad dem bare om det. Vi tager gerne rollen som undertippet.

Kampen i Rødovre Centrum Arena i aften går klokken 19 og kan du ikke være til stede, er det muligt at se den på TV2 PLAY, hvor Henrik Bauch kommenterer. 


SønderjyskE uden store problemer i Rødovre Nye assisterende kaptajner i Rungsted