SønderjyskE Ishockey har skrevet kontrakt med den canadiske forward Mathieu Foget.

SønderjyskE Ishockey har hentet endnu en offensiv forstærkning til den kommende sæson i Metal Ligaen.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse i dag, hvor den nye mand præsenteres således:

Den 24-årige canadiske forward Mathieu Foget har lavet en etårig kontrakt med SønderjyskE Ishockey.

Foget har spillet de fleste af sine sæsoner i canadiske og amerikanske klubber, men i sidste sæson prøvede han for første gang kræfter med europæisk ishockey, da han havde et kort ophold i HK Nitra i Slovakiet.

Nu tager han turen til SønderjyskE Ishockey og Vojens, og SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig til at se canadieren på is i Frøs Arena.

- Vi får tilgang af en spændende spiller, der kommer med god erfaring fra ECHL, og som har været inde at snuse til europæisk hockey og fået appetit på mere. Han er en alsidig og hårdtarbejdende type, der kommer med nogle kvaliteter, der passer godt ind på holdet. Vi glæder os til at se ham i Vojens efter sommerferien, siger Klaus Rasmussen.

Mathieu Foget glæder sig til at komme til SønderjyskE og Vojens.

- Det har været en nem beslutning at skrive under med SønderjyskE. Efter en samtale med Mario Simioni var det tydeligt, at han stoler meget på mig som ishockeyspiller, og jeg har hørt mange gode ting om organisationen. Jeg glæder mig meget til at komme og spille foran fansene, som jeg har hørt skulle være de bedste i ligaen, siger canadieren, der også glæder sig til at komme til Danmark af en anden helt særlig årsag.

- Jeg har faktisk en familiær forbindelse i Danmark, idet min fars forældre begge er danske og født i Danmark, inden de immigrerede til Canada. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til rødderne og starte min europæiske karriere i Danmark, siger Mathieu Roget.


Aalborg møder tyske storhold i testkampene Rødovres målmandsduo er komplet