Pirates-sportschef har fået de sidste træningskampe på plads.

Mens mange andre danske mandskaber holder sig inden for landets grænser i forhold til testkampe, så drager Aalborg Pirates såmænd på august-tur sydpå, hvor nordjyderne møder et par yderst interessante tyske hold.

Ikke mindst Kölner Haie, en af de store traditionsklubber i tysk ishockey, som tager imod lørdag 21. august klokken 17. Köln har i en del sæsoner været en falmet storhed, der søger efter at komme tilbage i toppen af DEL.

I DEL2 findes en anden storklub, Löwen Frankfurt, der slås for at komme tilbage i Tysklands bedste liga. Aalborg møder Frankfurt 22. august. Spændende opsætning af modstandere for Aalborg, der i den sidste testkamp møder Esbjerg Energy og naturligvis åbner sæsonen med klassikeren mod Frederikshavn. 

Træningsprogrammet ser således ud:

Onsdag d. 11/8 kl. 19:00
Aalborg Pirates vs. Frederikshavn White Hawks

Fredag d. 13/8 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks vs. Aalborg Pirates

Lørdag d. 21/8 kl. 17:00
Kölner Haie vs. Aalborg Pirates (Kölnarena 2)

Søndag d. 22/8 kl. 13:00
Aalborg Pirates vs. Löwen Frankfurt (Kölnarena 2)

Fredag d. 27/8 kl. 19:00
Esbjerg Energy vs. Aalborg Pirates

- Vi skal jo også spille Continental Cup i år, så vi har valgt at søge lidt ud over den danske grænse og spiller to træningskampe mod henholdsvis Kölner Haie (DEL) og Löwen Frankfurt (DEL2), udtaler sportschef Ronny Larsen.

Billetinformation til træningskampene i Tyskland, vil blive offentliggjort hvis/når situationen i Tyskland tillader tilskuere til disse kampe, skriver Aalborg. 


ANDERS BIEL er klar til to år mere for SønderjysKE UNG CANADIER skal forstærke SønderjyskE