Vojens-knægten Jonas Borring Hansen forlænger sin kontrakt i SønderjyskE Ishockey, hvor den talentfulde forward skal tage nye skridt i sin udvikling

SønderjyskE Ishockey forlænger kontrakten med endnu en af klubbens talentfulde spillere.
 
18-årige Jonas Borring Hansen har vist sig så godt frem i den forgangne sæson, at han nu har fået en etårig forlængelse i SønderjyskE Ishockey.
 
- Jonas Borring Hansen er en rigtig Vojens-dreng, der med hårdt arbejde og gode indsatser har gjort sig fortjent til en kontrakt for den kommende sæson. Han var med omkring Metal Liga-holdet i omkring 20 kampe i sidste sæson, og her så vi mange gode elementer.
 
- Han er en ung og spændende spiller, der har et godt blik for spillet, og vi ser store udviklingsmuligheder for ham. Vi glæder os til at se ham som en del af truppen til den kommende sæson, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.
 
Jonas Borring Hansen ser frem til at udvikle sig yderligere i SønderjyskE.
 
- Jeg er rigtig glad for at have forlænget min kontrakt i SønderjyskE. Jeg er glad for, at jeg fik muligheden for at komme tæt på og blive en del af holdet sidste sæson, og jeg er sikker på, det er det bedste for min udvikling at komme endnu tættere på holdet.
 
- Jeg glæder mig også til at spille foran de mange fans i Frøs Arena igen. Det er det, jeg har gået og set op til, siden jeg var en lille dreng i klubben, så det bliver super fedt at opleve det igen efter sommerferien, siger Jonas Borring Hansen.
 
Jonas Borring Hansen, der er lillebror til holdkammerat Mathias Borring Hansen, har også gjort sig bemærket i rødt og hvidt, efter han i den forgangne sæson spillede fem kampe for det danske U20-landshold.


METAL LIGAEN 2022/23 begynder 2. september MARK AUK skifter til Vienna Capitals