Angriberen er faldet til og forlænger med yderligere to sæsoner hos de lyseblå

Han præsenteres således i sønderjydernes pressemeddelelse: 

Den 24-årige wing fik i sin første SønderjyskE-sæson sit store gennembrud i Metal Ligaen med 43 point i 54 kampe. Kun fem danske spillere lavede flere point end ham i grundspillet. De gode præstationer kastede også hæder af sig, da supporterklubben kårede ham som Årets Spiller.

– Det var et let og oplagt valg at forlænge med SønderjyskE. Jeg er glad for at være i klubben, og at trænerstaben tror på mig og viser mig tillid har udviklet mig meget denne sæson, siger Valdemar Ahlberg.

Barndomsskøjterne blev snøret i Gentofte, og så nåede han også at spille juniorishockey i Sverige og USA, inden det blev til tre sæsoner i Esbjerg.

– Jeg bor i Haderslev og har fundet mig godt til rette. Min kæreste og familie er også glad for at jeg fortsætter i lyseblåt. Jeg glæder mig allerede nu til at løbe på isen igen foran vores fantastiske publikum, forklarer han.

Smilene er også store hos direktør Klaus Rasmussen.

– Vi havde store forventninger til Valdemar, da vi hentede ham til klubben, og dem har han indfriet fra den første dag. Han har lagt et lag på sit spil, og det er helt naturligt, at vi bygger videre på den udvikling. Og så er han en god dreng, som arbejder hårdt, hvilket passer ind i vores DNA, siger Klaus Rasmussen.


FRANK GYMER klar for Rødovre i endnu en sæson HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herning-Esbjerg