Hverken træner Murray eller Thomas Spelling var tilfreds med Aalborg-indstillingen i dag

Aalborg-træner Garth Murray var svært tilfreds med indsatsen - bortset fra de manglende mål - i den første kamp fredag aften mellem Rungsted og Aalborg, men denne søndag havde Aalborg-træneren gerne set lidt mere gnist fra sit mandskab.

Det sagde han til Nordjyske. 

- Der er nogle justeringer, vi skal have foretaget. Det er ikke som sådan taktiske ting. Rungsted var mere villig til at blokere skud, end vi var, og de kæmpede hårdere end os. Vi kom godt efter det mod slutningen af 3. periode, da vi skabte en del chancer, men den indstilling skulle have været der fra starten af kampen, lød det fra træneren efter kampen.

Thomas Spelling supplerede overfor TV2 Sport:

- Han (Nihlstorp) står igen godt derinde, men vi skal simpelthen finde en vej til at score mål. Vi skal være skarpere på returpuckene, for eksempel. Men det virkede også som om, Rungsted ville det mere i dag. Vi var slet ikke så meget over dem i dag som sidst, og jeg tror, de blokker 20 skud. Nu skal vi snart finde ud af, at vi spiller finale, sagde Spelling. 

- Tirsdag skal vi komme ud nøjagtig som i den første kamp. Der skal fuld skrue på start, forsikrede Thomas Spelling.  

 


VIDEO: PIRATES-FANS tog fat udenfor hallen, TV2 NORD på besøg i Aalborg BILLEDER: SKARPE SKUD fra finalen i Bentax Isarena