Ny SønderjyskE-angriber kommer med energi og passion, siger han til klubbens hjemmeside

Josh McDonald lavede 57 point i fjor for Reading Royals i ECHL, og han har tidligere i sin karriere været på europæisk besøg i en kort periode. 

Han spillede for et par sæsoner siden for Stjernen i Norge og vender nu tilbage over Atlanten for at tørne ud for SønderjyskE. Hurtigheden er hans force, fortæller Josh McDonald i det her interview med SønderjyskE's hjemmeside:

- Jeg har spillet fire sæsoner i ECHL og sidste sæson var rent statistisk min bedste og den hjalp mig ind i AHL – det var en kort, men rigtig god oplevelse. For et par år siden spillede jeg også tre måneder i Norge og det nød jeg virkeligt. Det udviklede mit spil og jeg nød godt af de større baner. Der kunne jeg bedre udnytte min fart og tekniske færdigheder. Så jeg føler det at komme tilbage til europæisk is vil være godt for både mig som person og for min karriere.

- Jeg er en energisk og passioneret spiller. Jeg arbejder hårdt og vil bare vinde og forhåbentligt kan klubbens fans lide min fart, færdigheder og kreativitet til den kommende sæson, siger han til SønderjyskE's hjemmeside.


Bulldogs er sluppet fri på isen igen Kom med på rundtur i Frøs Arena