SønderjyskE-spilleren fik overrakt prisen i går i Frøs Arena

Ishockeyeksperten Morten Green vurderede inden sæsonen svenske Villiam Haag til at blive en af de imports, der kunne gøre en forskel i Metal Ligaen.

Svenske Haag skiftede inden sæsonen fra Södertälje i HockeyAllsvenskan til SønderjyskE og har en lang fortid i den næstbedste svenske række, og Haag har såmænd også være i berøring med SHL for en kort stund.

Desuden har han spillet NCAA-ishockey i fire sæsoner, og den amerikanske collegeturnering er såmænd også på et glimrende niveau. 

Haag kom hos SønderjyskE hurtigt i kæde med William Boysen og Nikolaj Krag-Christensen, og det trekløver fik rigtig godt fat allerede fra starten af sæsonen. 

Villiam Haag lavede i sine ni kampe i september syv mål og fem assister, og har i den grad været med til at løfte Mario Simionis mandskab til den topplacering, som SønderjyskE lige nu besidder.

I går var Villiam Haag ikke med for SønderjyskE mod Rungsted på grund af en skade, men det var naturligvis ikke nogen hindring i forhold til overrækkelsen af det TISSOT-ur, som altid gives til månedens spiller.

Det blev overrakt af SønderjyskE Ishockeys bestyrelsesformand Kjeld Søberg på en aften, hvor Villiam Haag blev den første månedens spiller for SønderjyskE siden TISSOT blev officiel sponsor for kåringen i 2019/20-sæsonen. 

TISSOT MÅNEDENS SPILLER er udvalgt af de kommentatorer, der til dagligt passer mikrofonerne på TV2PLAY-transmissionerne. 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Rødovre Mighty Bulls HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA SønderjyskE-Rungsted