Publikumsyndlingen Villiam Haag er også på holdkortet hos SønderjyskE Ishockey den kommende sæson. Svenskeren har forlænget sin kontrakt med en sæson mere i den lyseblå trøje

SønderjyskE skriver følgende om forlængelsen: 

29-årige Villiam Haag skiftede sidste sæson svensk ishockey ud med SønderjyskE, og svenskeren faldt hurtigt til. I grundspillet blev han sit holds topscorer med 41 point i 45 kampe, og i slutspillet blev han også holdets topscorer med otte point i fem kampe. En flot sæson, hvor han undervejs også blev holdets kaptajn.

– Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Villiam Haag tilbage i lyseblåt til sæsonen 2023-24. Et kæmpe ønske fra organisationen, holdkammerater, fans og sponsorer. Han er en ægte ledertype, som altid går foran med et eksempel. Hans 21 mål og 49 point taler også for sig selv, siger direktør Klaus Rasmussen.

Villiam Haag fortæller, at det ikke var nogen svær at beslutning at underskrive den nye aftale.

– Det var et let valg. Klubben har taget rigtigt godt imod mig og min familie samtidigt med, at vi på holdet har haft et godt kammeratskab. Det føles derfor fantastisk at skulle tilbage og sige mojn til de bedste fans i Frøs Arena.

– Selvom sidste sæson var lidt af en rutsjebanetur, så håber jeg, at fansene kunne se, hvilket hold vi var, når vi var ved fuld styrke. Jeg føler mig stolt over at komme tilbage og skulle være en del af det hold, der skal ud og gøre et nyt forsøg på at konkurrere om pokaler, forklarer Villiam Haag.


RETRO: Herlev-drengens All Stars-trøje 27-årige ungarsk forward til Energy