SønderjyskE's svenske kaptajn pegede på én vigtig ting efter nederlaget i kamp fem

Sø nderjyskE-kaptajn Villiam Haag var naturligvis ærgerlig over, at guldfesten blev spoleret i Vojens søndag eftermiddag, hvor forventningerne til hjemmeholdet ellers var så markante, at SønderjyskE-supporterne stod i kø fra formiddagen for at komme til ishockey.,

Men som bekendt endte det 4-2 til Esbjerg, der dermed fremtvang den sjette finalekamp i Granly Hockey Arena på tirsdag.

Sikke en serie, det har været. 

- Vi lavede lidt for mange fejl i dag, sagde SønderjyskE-kaptajn Villiam Haag til Metalligaen.tv efter de hektiske 60 minutter. 

- Vi kom ganske fornuftigt ud til kampen, men de får scoret målet i første periode. Siden kom altså en anden periode, hvor der skete rigtig meget. De får en tre mod en situation, hvor de scorer, og vi tager alt for mange udvisninger og laver nogle enkle fejl.

Hvad skal I justere til den kommende kamp på tirsdag?

- Vi skal spille mere disciplineret. Jeg er også en af dem, der dummer mig, og det bør ikke ske i en finale. Vi skal snakke om tingene, se noget video og så kommer vi stærkt tilbage på tirsdag, lød det fra Villiam Haag, der altså først kunne se SønderjyskE slå tilbage i sidste periode, hvor det lykkedes at reducere to gange ved Jacob Schmidt-Svejstrup og David Madsen. 


Odense Bulldogs forlænger kontrakten med Frederik Søgaard Esbjerg holder sig stadig i live efter 4-2 i Vojens