De to finner skal skal spille videre på tredjebedste italienske niveau

Det gik ikke helt som hverken håbet eller forventet for hverken Teemu eller Marko Virtala i sidste sæson i Rødovre. De to finske brødre, der tidligere har haft så stor succes i Gentofte, havde en sæson, hvor det gik op og ned - både spillemæssigt og skadesmæssigt, og de to brødre så lidt slidte ud. 

Men det lykkedes dog at producere til en vis grad - Marko Virtala med 32 point i 44 kampe, Teemu Virtala med 22 point i 35 kampe - og nok til, at brødreparret nu har en ny klub.

Det bliver i Italian Hockey League, hvor Kaltern/Caldaro venter på Virtala-brødrene, der nok skal komme til at dominere, både på holdet og l ligaen. 

Niveauet er nemlig under både EBEL, hvor Bolzano spiller som det bedste italienske hold, og Alps Hockey League, hvor de næstbedste hold fra Italien spiller sammen med mandskaber fra Østrig og Slovenien. 

Derfor tipper vi på en revival af Virtala-brødrene, der har fundet et fint og idyllisk sted at hygge sidst i karrieren. 

Kaldern/Caldaro har i øvrigt øgenavnet die Hechte, som tilsyneladende betyder "gedderne". Den har vi ikke hørt før her på redaktionen. 

 


CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE: Cardiff er trukket, danske kampe er lagt fast SønderjyskE-direktør: Vigtigt at holde skruen i vandet