Hernings succes er ikke nogen tilfældighed, siger Blue Fox-backen

Herning Blue Fox vinder, vinder og vinder for øjeblikket og arbejder sig stille og roligt op gennem tabellen. Træner Ben Coopers detaljeorienterede arbejde har båret frugt, og canadieren har succes med et struktureret, stærkt hold, der lige nu har arbejdet sig til at få marginalerne på den rigtige side.

Senest vandt Herning 5-1 i Esbjerg og står med 14 point i de seneste fem kampe, mens midtjyderne har 25 point i de seneste 10 kampe. Det betyder, at Herning topper begge formbarometre, i øvrigt foran SønderjyskE i begge kategorier.

Det er resultat af, at Herning-spillerne alle kender deres rolle på holdet, pointerer backen Nicolai Weicher overfor Herning Folkeblad. 

- Selvfølgelig er der opmærksomhed på dem, der scorer mål, men det er lige så meget defensiven, der fungerer. Og defensiven fungerer, fordi ingen spillere er for fine til at arbejde hårdt og komme med hjem. En god offensiv begynder i defensiven og omvendt. Når vi angriber, skal det også ske med omtanke, så vi ikke bliver overrasket den anden vej, lyder vurderingen fra Nicolai Weichel til avisen.

Herning spiller hjemme fredag aften, hvor holdet med den nuværende form er favorit på hjemmebane mod Rødovre. 


Instats: Se hvem der blokerer flest skud pr. kamp Instats: Hvem sætter flest HITS i Metal Ligaen? Se top 20-listen her