Hvis tingene flasker sig kan nordjyderne kan nordjyderne måske holde på forstærkningerne lidt længere end planlagt

Frederikshavn White Hawks har netop fået Kristians Rubins ind som solid forstærkning på backlinjen og inden længe kan White Hawks formentlig også skrive Liam Folkes på holdkortet.

Folkes er på kontrakt hos Bakersfield Condors, der hænger fast i Edmonton Oilers, mens Kristians Rubins i sidste sæson spillede 47 kampe for Toronto Marlies i AHL.

Vi har fået nogle særdeles gode spillere til en forholdsvist billig sum, pointerer White Hawks-direktør Henrik Andersen overfor Nordjyske og kalder det en win-win-situation for alle parter.  

- Vi valgte jo at være lidt forsigtige med truppen til at starte med, fordi det er umuligt at spå om, hvor få penge vi kommer til at tjene, som tingene er lige nu. Og derfor havde vi faktisk en ret smal trup med kun 12 forwards og syv backer. Og så vi se, hvordan tingene udvikler sig. Vi kan da godt have et håb om, at vi kan have begge spillere i hele sæsonen, og ellers må vi se, om der er kommet lidt penge ind, så vi kan gøre noget andet, hvis de smutter til januar, siger Henrik Andersen til Nordjyske. 

Frederikshavn har hidtil haft Rubins med i fire kampe, mens Liam Folkes altså endnu ikke er spilleklar. 


UGENS HOLD: Metalligaens A-kæde for den forgangne uge er sat Herlev-boss appellerer til sammenhold i sportsligt svær tid