Mikkel Bertelsen vil se bedre defensivt spil fra White Hawks i den kommende tid

Frederikshavn White Hawks har haft en skidt december måned.

Kun to sejre i ti kampe - 8-5 over Herlev og 5-0 over SønderjyskE - er det blevet til, og det betyder, at "høgene" igen er dumpet ned på sidstepladsen i Metal Ligaen. 

Forward Mikkel Bertelsen påpeger i et interview med Nordjyske, at frederikshavnerne simpelthen har været for dårlige i defensiven og spillet tilbage i banen i løbet af julemåneden. 

Målene er haglet og det skyldes ifølge Bertelsen, at de fem folk foran Galansky og Frydkjær har svigtet forsvarsopgaven. 

- Vi laver sådan set nok mål, men vi har problemer i forsvarszonen. Det skal vi have lavet om på. Vi har to dygtige målmænd. Det har ikke noget med dem at gøre. Det nytter ikke noget, at vores modstandere får lov til at stå fri tæt på mål og så lægge pucken i mål, påpeger Mikkel Bertelsen overfor Nordjyske.

- Januar bliver utrolig vigtig for os med seks kampe. Blandt andet to kampe mod hold, der ligger i samme ende af tabellen som os, og der er vi simpelthen nødt til at få nogle sejre, ellers bliver det en kort sæson, siger Mikkel Bertelsen.

Fredag aften spiller White Hawks en meget vigtig nøglekamp i bunden mod Rødovre, og i første omgang kan Bertelsen og co. i hvert fald notere sig, at Rødovre har de samme defensive problemer som vendelboerne. 

Mighty Bulls har tabt de seneste to kampe 2-7 mod Herlev og 1-7 mod Odense, så det ligner et bundopgør mellem to hold med samme slags problemer. 


BRETT THOMPSON forlænger med Herning GOALSHOW: Se målene fra Odense-Rødovre