Den teknisk stærke angriber glæder sig til at spille for publikum i Frøs Arena

William Boysen fik vist sig rigtig godt frem i sin første sæson i SønderjyskE Ishockey, og den 24-årige forward kommer også til at tørne ud i lyseblåt i næste sæson.
Det skriver SønderjyskE på sin Facebook-side, hvor Boysen præsenteres således: 

William Boysen glæder sig først og fremmest til at spille foran de fantastiske fans i Frøs Arena, idet sidste sæson blev spoleret stemningsmæssigt af Covid19 og de deraf manglende tilskuere på tribunen.
- Det jo ikke nogen hemmelighed, at sidste sæson var anderledes end normalt. Derfor glæder det mig også, at jeg er SønderjyskE-spiller i næste sæson, så jeg rigtigt kan opleve at spille hernede. Primært var det jo fansene, der var savnet i sidste sæson, siger Boysen, der også ser frem til at bygge videre på en opadgående formkurve.
- Grundspillet var rigtig hårdt for os som trup, og personligt var der nogle muligheder, jeg ikke greb i den første halvdel af sæsonen, men lige op til og efter min skadespause var det som om, at noget ændrede sig, og det skal jeg bygge videre på her over sommeren, og når vi starter på is igen til august, siger William Boysen.
Direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at Boysen tager endnu en sæson i lyseblåt.
- Han var en af sæsonens helt store positive overraskelser. Han viste virkelig karakter i de hårde tider, og han fik et større og større ansvar på holdet. Han er en spiller, der kan skabe det uventede, og han fik også lavet nogle vigtige mål for os undervejs. Han var en vigtig spiller, der fik et stort ansvar af Mario Simioni, og han spillede også meget i powerplay. Han skal fortsætte, hvor han slap, og så glæder vi os til at se ham i Frøs Arena efter sommerferien, siger Klaus Rasmussen.

MARTIN LEFEBVRE skifter til Stavanger Oilers Finsk forward forstærker Odense Bulldogs