Rungsted-angriberen drager tilbage til Jylland på en etårig kontrakt hos Mario Simioni

Efter en sæson i Frederikshavn vendte William Boysen i sidste sæson hjem til barndomsklubben Rungsted, hvor han spillede samtlige 48 grundspilskampe i sidste sæson med 20 point til følge. 

Boysen har spillet mere end 200 kampe i Metal Ligaen samt et hav af ungdomslandskampe, og han har erfaring fra både Continental Cup og Champions Hockey League – det sidste kommer han altså til at opleve igen i SønderjyskE Ishockey.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at det er lykkedes at få William Boysen til Sønderjylland, hvor han tror på, at den unge forward har gode muligheder for at udvikle sig yderligere.

- Det er en tilgang, som vi er utroligt glade for. Han er en spændende spiller med et stort potentiale, og vi vurderer, at han er klar til at tage det næste skridt op i sin karriere her hos os.

- Han er en hårdtarbejdende forward med et godt højrefattet skud, og vi tror, at han vil udvikle sig godt i vores miljø i SønderjyskE. Vi glæder os til at se ham i den lyseblå trøje efter sommerferien, siger Klaus Rasmussen.

William Boysen glæder sig også til at komme i gang i SønderjyskE.

- SønderjyskE har et meget professionelt setup, som jeg glæder mig til at opleve i hverdagen. Jeg ser også frem til at have Mario Simioni som træner, for jeg kan godt lide, at han ikke lægger skjul på noget, og han giver en gulerod, hvis du har gjort et godt stykke arbejde.

- Det trækker også i mig, at SønderjyskE er et hold, der altid spiller med, hvor det er sjovt. Som spiller går du altid efter at vinde noget, og det har jeg mulighed for i SønderjyskE. Klubben har også før vist, at den kan udvikle spillere som mig, der ikke er helt ung, men mellem-ung, og som kan tage det næste skridt og blive en dansk profil i Metal Ligaen, siger William Boysen.  


Kodie Curran synes NHL-klar: Toårig kontrakt med Anaheim HJULMAND OG CHRISTENSEN forlænger med Esbjerg Energy