Morten Poulsen-trøjen gik for 8000 kroner, Brace-familie fik stor gestus

Herning Blue Fox havde i weekenden onlineauktion på klubbens trøjer. Det blev en succes fortæller Blue Fox-hjemmesiden, der kan berette om et rekordsalg på trøjerne. Hele 167.500 kroner kom i hus via auktionen med Morten Poulsen som topscorer. 

Hans trøje gik for 8000 gode danske kroner og så viste en Blue Fox-fan storsind, da Cameron Braces familie gerne ville have fingre i forwardens trøje. 

- Vinderen af Cameron Braces udebanetrøje viste stort hjerte. Cameron Brace havde sin familie klar ved tasterne, men lidt forvirring gjorde at de bød for sent på trøjen. Blå og gul som man er, tilbød køberen Camerons bror at få trøjen i stedet til evigt eje. Stort hjerte, stor medmenneskelighed, fan kultur helt ind til benet, skriver Blue Fox, der naturligvis er tilfredse med den store støtte.

- Med blot et par tilbageholdte trøjer tilbage, blev facit vanvittige 167.500,- kroner – ganske enkelt imponerende og meget prisværdigt – Ishockeyen lever med den opbakning i allerhøjeste grad i Herning, lyder det fra midtjyderne, der tidligere har rundet 2300 støttebilletter i kampen for at drive ishockeyen videre. 


Mads Eller skal på eventyr: Skifter til Karaganda i VHL Continental Cup: Frederikshavn mod FC Barcelona?