Får vi et legendarisk opgør mellem Vendsyssel og Catalonien?

Frederikshavn White Hawks mod FC Barcelona?

Selvfølgelig er det en lille driller. Clickbait for en enkelt gangs skyld, om man vil.

Men Hvem ved om ovenstående bliver en realitet i den kommende sæsons udgave af Continental Cup? Nordjyderne har for et par dage siden givet tilsagn om deltagelse i turneringen, og eurohockey.com kan fortælle, at FC Barcelonas ishockeyhold også er med i næste sæsons Continental Cup.

Holdet fra Catalonien vandt grundspillet i den spanske liga, der tæller fem mandskaber – men tabte semifinalen mod Puigcerda, der blev nummer fire i grundspillet.

Men grundspilsvinderen får altså den spanske plads i Europa, og derfor har vi altså en lille mulighed for en nyklassiker mellem Frederikshavn og Barcelona.

En lille mulighed fordi de spanske hold som oftest træder tidligt ind i turneringen – mens det må forventes, at Frederikshavn starter turneringen i semifinalerunden.

I sidste sæson tabte den spanske repræsentant, Txuri Urdin, alle tre kampe i anden runde af turneringen og tabte i den forbindelse blandt andet 0-6 til Ferencvaros fra Ungarn som gjorde en god figur i semifinalen i Vojens i november uden dog at avancere til finaleserien. 

 


167.500 KRONER: Herning leverede rekord-trøjeauktion To europæiske ligaer vil spille 2019/20-sæsonen færdig i efteråret