Thomas Friberg må på landevejen i den kommende måned

Hvis man ser Rungsted-direktør Thomas Friberg halse rundt på de nordsjællandske landeveje i dag, skal man ikke være chokeret. For Rungsted har solgt 2000 støttebilletter og det fremprovokerede, at Friberg tabte et væddemål til en række andre Rungsted-aktører og dermed satte sig selv i den kattepine, at han skulle løbe 500 kilometer i løbet af juni.

Nu har Thomas Friberg ikke statur som den tidligere maratonstjerne Allan Zachiarassen eller andre lignende vævre typer, så det skal nok blive en tough opgave at komme ud på hele 16,7 kilometer om dagen i gennemsnit for at nå målet. 

Her er Fribergs status via Rungsteds hjemmeside.

Som mange andre klubber lancerede vi støttebilletter for at forsøge at komme igennem sæsonen med skindet på næsen.

Vi satte ret hurtigt et ambitiøst mål om at nå 2.000 solgte billetter, og lørdag eftermiddag blev det mål opfyldt.

Uanset om man har købt 1 eller 200 billetter, så har man været med til at sikre fundamentet for at vi også næste år kan præsentere et hold som vi tror bliver konkurrencedygtigt.

Undervejs i processen med støttebilletter, fik Nikolai Gades far Jesper kaldt mig ud i en facebook tråd, og jeg kom af vanvare til at sige jeg ville løbe 500 km i juni måned, hvis vi nåede at sælge 2.000 støttebilletter.

Nu har vi nået målet, og jeg må i gang med at kridte løbeskoene.

Jeg skal løbe i gennemsnit 16,7 kilometer hver dag, og jeg håber benene kan bære mine 123,9 kilos Corona vægt igennem juni måned.

Skulle jeg mod forventning blive ramt af en skade, så vil jeg stadig løbe de 500 km, men udfordringen kan sættes på pause og forlænges.


DEFINITIVT: Kodie Curran skriver under for Anaheim Julian Jakobsen var fascineret af "Turbo" og Jagr