De danske sølvvindere i fint comeback mod norsk storklub

Rungsted Seier Capital tog i dag en ganske meriterende sejr i HA Cup i Storhamar, hvor hjemmeholdet kunne nøjes med uafgjort for at vinde turneringen, der havde Sparta Sarpsborg som tredje deltager.

I dag kom Rungsted bagud 0-2 kort inde i anden periode mod Storhamar - i øvrigt med assist af den tidligere Aalborg-spiller Peter Quenneville på Jacob Lundell Noers mål.

Kort efter fik Nick Moutrey reduceret og med ni minutter tilbage fik Conrad Ahlberg udlignet for de danske gæster.

Bedst som man troede, at kampen ville ende uafgjort, slog Gustav Green til for Rungsted og dermed sluttede alle tre hold med tre point i turneringen. Greens mål kom med blot 29 sekunder tilbage.

Dermed fik Rungsted altså taget revanche for nederlaget i går mod Sparta Sarpsborg, der vandt 6-3. Magnus Carlsen scorede to gange for de danske sølvvindere, mens Matt Pompei scorede det sidste Rungsted-mål.

- En ganske god kamp i højt tempo, hvor vi vandt skuddene med cirka 10 i overskud. I anden periode dominerede vi kraftigt med 18 skud på mål. Sparta Sarpsborg straffede vores personlige fejl hårdt, og var supereffektive, når de fik chancen, siger direktør Thomas Friberg fra Norge.

Rødovre gjorde en fin figur mod Brynäs Rødovre får SHL-modstand - Brynäs på besøg i eftermiddag og gratis adgang