Trods 1-6-nederlag var træner Magnus Sundquist tilfreds med indsatsen

Det stod formentlig allerede klart inden matchen:

Brynäs var mere eller mindre en overmagt i forhold til Metal Liga-holdet Rødovre Mighty Bulls, der dog stred rigtig godt mod den meget stærke modstander.

Gæsterne bragte sig foran 2-0 i første periode, og det blev også 3-0 til Brynäs i anden periode, men Rødovre gik ikke ned og fik reduceret ved Miro-Pekka Saarelainen inden anden periode var ovre.

Brynäs scorede tre gange i tredje periode og afgjorde altså dermed kampen definitivt. Rødovre-træner Magnus Sundquist var dog ved godt mod trods nederlaget.

- En rigtig stærk kamp af os. Jeg hæfter mig ved, at vi "turde spille" mod et så stærkt hold som Brynäs, lyder det fra den svenske coach.

Rødovre har sæsonpremiere på onsdag hjemme mod SønderjyskE.

CHL: Kan Aalborg gøre det igen i Finland? 3-2 - Rungsted snød Storhamar for turneringssejren