Canadieren har tidligere trænet i britisk ishockey

Endnu en canadier af den yngre slags bliver ny cheftræner i Odense. 37-årige Marc Lefebvre har tidligere været cheftræner for Coventry Blaze og Dundee Stars i den bedste engelske række EIHL, og har senest været assisterende træner i Cincinatti og Orlando i ECHL.

Han stoppede i 2017 i Dundee Stars, og Bulldogs skriver følgende om den nye mand.

- Marc Lefebvre har trods en ung alder allerede flere års erfaring som cheftræner, og de samtaler vi har haft med ham, har overbevist os om, at han er den rette mand til at få Bulldogs tilbage i kampen om et slutspilsplads, som fortsat er det sportslige mål for sæsonen. Vi er overbeviste om, at vi kommer til at se et meget sultent Bulldogs hold første gang vi sender dem på isen med Marc ved roret, siger Odense-sportschef Henrik Benjaminsen.

Begrundelsen for at sige farvel til Pelle Svensson var følgende:

- Vi har løbende vurderet holdets præstationer og pt. lever holdet ikke op til det potentiale som vi ved der er i holdet. Der har været mange tætte kampe hen over sæsonen, men tætte kampe giver ikke point på kontoen. Vi vurderer derfor, at der skal ske noget nyt på trænerfronten for at vende den stime af nederlag som den seneste tid har budt på.

Marc Lefebvre har fået en kontrakt for resten af sæsonen, og vil have første kamp tirsdag den 26. november når Bulldogs hjemme tager imod Rungsted Seier Capital.

 

 


OPTAKT: Odense Bulldogs-Frederikshavn White Hawks ODENSE BULLDOGS FYRER TRÆNEREN - Canadier tager over