Kampstart 19:30 i VinMedKant Arena

Det er kamp et efter Pelle Svensson på Fyn i aften, hvor Frederikshavn kommer på besøg.

Pudsigt nok er Frederikshavn det seneste mandskab, Odense har besejret, så der er gode minder for spillere, der i aften har Mads True og Søren Jacobsen som ankermænd i boksen i stedet for den detroniserede svenske coach.

Spændende om det kan give en effekt hos Odense, og spændende, om der akut bliver lavet noget om i den fynske opstilling, hvor Pelle Svensson faktisk har mikset godt rundt på kæderne i løbet af sæsonen.

Men ikke altså ikke nok til at undgå syv nederlag på stribe. 

- Det er alvorligt med syv nederlag i træk, når vi har en målsætning om at komme med i slutspillet. Den målsætning har vi stadigvæk, og vi har ikke givet op endnu. Nu har vi tre hjemmekampe i træk, og der håber vi, at vi kan hente nogle point, siger Henrik Benjaminsen, sportschef for Odense Bulldogs, til Fyens Stiftstidende. 

Gæsterne fra Frederikshavn kan altså i aften forvente et Odense-mandskab, der virkelig har den berømte kniv på struben, inden Marc Lefebvre ankommer en af de kommende dage og altså står i spidsen for holdet mod Rungsted på tirsdag. 

White Hawks svinger noget frem og tilbage og er - ligesom mange andre hold i Metal Ligaen - ganske svære at regne ud for tiden. 

Historikken: Der er breakeven - 3-3 - mellem de to mandskaber i de seneste seks indbyrdes opgør på fynsk grund. Det sidste opgør endte 4-3 til Odense efter overtid og et stærkt fynsk comeback i kampens slutfase.

Statistikken: Lukas Lundvalds kontrakt udløber foreløbig om otte dage. Angriberen har et par kampe til at skyde sig længere op end de syv point, han foreløbig har på kontoen.

Hold øje med: Yannick Vedel har vel ikke helt opnået sit ypperste niveau over længere tid i den her sæson. Måske giver trænerskiftet den hårdtarbejdende mand et nyt kick. Hos Frederikshavn er det måske på tide, at folk som Frederiksen og Krag igen dukker op, hvor det er sjovt. 

Det forventer vi: At Odense kommer hårdt ud og forsøger at spille på "trænereffekten". Kan Frederikshavn modstå presset til at begynde med, er der basis for at nordjyderne kan spille på hurtige omstillinger. Kommer Frederikshavn først foran, bliver det meget svært for Odense, for Pasanen vil helt sikkert have fokus på, at hans spillerne ikke skal smide kampen, som det var tilfældet sidst i Odense.

Skader/karantæner: Odense uden Lucas Bjerre Rasmussen og Jakob Wittendorf, men mon ikke Martin Larsen også tager toget, så han kan nå at være med hjemme på Fyn? Frederikshavn var mod SønderjyskE uden Logan Pyett i forsvaret og manglede ligeledes Kristian Jensen (karantæne) og unge Christoffer Åkesson fremme. 


OPTAKT: SønderjyskE-Herning Blue Fox 37-ÅRIGE MARC LEFEBVRE tager over i Odense