Aalborg-backen Lasse Bo Knudsen undrede sig over Aalborg-nullet, mens Mads Eller i den anden hos Rødovre

46 skud, nul mål.

Det var facit for Aalborg Pirates i fredagens kamp mod Rødovre, hvor hjemmeholdets målmand William Rørth ganske enkelt var en suveræn sidste skanse for hjemmeholdet. Også da Aalborgs rutinerede back Lasse Bo Knudsen var fri til scoring i første periode. 

- Det er vildt, at de kan holdt os fra at score - med det hold vi har. Men vi var ikke skarpe nok. Jeg brændte selv en friløber i 1. periode, og havde jeg sat den ind, kunne det sagtens være blevet en helt anden kamp, sagde Lasse Bo Knudsen til Nordjyske efter kampen. 

I den anden ende af gangen talte Rødovre Lokal Nyt med landsholdsaktuelle Mads Eller, der naturligvis var i et helt andet humør efter 2-0-sejren.

Det var en kæmpe indsats, og alle mand kæmpede røven ud af bukserne. Vi var dem der ville det mest. Vi skabte nødvendigvis ikke de fleste chancer, men vi var effektive og så kæmpede vi bare rigtig hårdt, sagde han til RLN

- Vi tænker ikke på hvem der mangler, men dem der nu er her må bidrage og ikke tænke så meget på hvem der ikke er med. Vi ville gerne komme stærkt ud fra starten, for Aalborg havde haft en lang bustur, men de pressede rigtig godt. Vi stod imod presset, og William Rørth stod en fantastisk kamp i målet, og så er vi effektive på de chancer, vi får, konstaterede Eller. 


165.589 KRONER samlet ind til Knæk Cancer i Herning Mario Simioni: Herlev-spillerne ville det mere i slutfasen