SønderjyskE-træneren savnede klogskab fra sine spillere i en hektisk kamp i Frøs Arena i aftes

SønderjyskE-træner Mario Simioni så sit mandskab gå ned i de sidste 10 minutter af fredagens kamp mod Herlev. Og det skuffede træneren at se holdet gå sådan ned med ”mand og mus” i kampens sidste del.

Det sagde han til Der Nordschleswiger.

- Til sidst mærkede man hos begge hold, hvor vigtig kampen var. Alle tænkte på Final4, men Herlev-spillerne ville det mere. Mine spillere tænkte allerede ved 5-2, at de havde vundet – og ingen af dem havde spillet særlig godt. Det har de også fået at vide. Nu må de vise karakter i de kommende kampe mod Frederikshavn og Aalborg. Det skylder de ikke kun mig, men i den grad også dem selv og fansene derude, konstaterede Simioni overfor avisens udsendt.

I kampens slutfase tog SønderjyskE-træneren en timeout, men det gav ikke pote i en hektisk kamp, hvor kritikken mod dommerne haglede ned fra lægterne i Vojens.

- Jeg sagde til spillerne, at de skulle slappe af og koncentrere sig om kampen. Dommerpræstationen var under al kritik, men i sådan en situation skal man tænke sig. Spillerne må være klogere. De gav konstant dommerne mulighed for at smide dem ud, konstaterede Mario Simioni – også til Der Nordschleswiger.

SønderjyskE kunne med tre point stort set have lukket diskussionen om, hvorvidt holdet skulle med til Metal Final4, men nu er der altså pludselig igen fem hold, der i teorien kæmper om tre pladser. Aalborg er som det eneste hold allerede kvalificeret.


46 skud, nul mål: - Det var helt vildt VIDEO: Thomas Søndergaard efter Rungsted-Frederikshavn