Rungsted blev offeret i Rødovre Centrum Arena

Er der noget, Rødovre-fansene elsker, så er det at drille Rungsted.

Derfor var jubelbrølet ekstra højt, da Gustaf Berling med godt seks minutter tilbage af kampen i Rødovre Centrum Arena, bragede pucken ind på et kanonskud.

Det var Jonathan Brinkman, der fremragende lagde op til Berling og så gjaldede ”Rødovre”-råbene altså ned fra tribunen med en kraft, som vi næppe har hørt dem tidligere i denne sæson.

Berlings mål sendte Rødovre afgørende foran med 5-3 – et mål, som Rungsted aldrig fik besvaret på trods af, at nordsjællænderne forsøgte og forsøgte med at lægge det sidste pres.

I stedet satte Frank Gymer det sidste mål for Rødovre i tomt mål. Slutresultatet 6-3.

Da slutsignalet lød, var forløsningen i Rødovre Centrum Arena kæmpestor. Det var sæsonens første hjemmesejr til Mighty Bulls og efter fredagens knappe nederlag i Frederikshavn var det ligeledes en kærkommen revanche for Magnus Sundquists tropper.

Det var selvsamme Berling, der åbnede målscoringen med et skud fra kanten i første periode. Det gik ”efter planen” – Rungsted var favorit inden kampen – da Nick Moutrey udlignede efter 16 minutter. Johan Lundgren svarede hurtigt igen og bragte hjemmeholdet på 2-1 inden første pause.

To minutter inde i anden periode gjorde Matt Pompei tingene vanskelige for Rungsted, da han røg ud for boarding i fem minutter. Jonathan Brinkman udnyttede den store mulighed med 3-1-målet, men Mattias Persson formåede at reducere efter at Rungsted havde sat sig fast i Rødovre-zonen efter gode kombinationer.

Rungsted havde godt fat i spillet i det meste af anden periode, men Gustaf Berling ville i den grad score mål søndag eftermiddag. Svenskeren var ubetinget kampens oplevelse og fik såmænd også sat 4-2-målet.

Tredje periode var stadig med Rungsted i teten. Gæsterne pressede tungt på, men så kom altså et Rødovre-hold, der i dag var super-effektivt, når chancen bød sig. Tre overraskende point og hurtig mulighed for revanche til Rungsted, når de to hold mødes igen onsdag.

Jesper Jensen på tavlen igen for Frederikshavn - White Hawks vandt 2-1 i OT i Esbjerg Sæsonens første ishockeylandshold for herrer er udtaget til Deutschland Cup