Den nuværende Mr. Esbjerg Energy nærmer sig legendestatus

Sune Hjulmand er blot 31 år, men han er en af dem, der altid har været der i Metal Ligaen og i dansk ishockey som helhed.

I dag rammer han en milepæl i Esbjerg-ishockeyen, når han runder 700 førsteholdskampe for vestjyderne i regi af først EfB Ishockey og siden Esbjerg Energy.

Hjulmand er en slider, fighter og foregangsmand, som altid har været i stand til at udfylde sin rolle. Uanset, om det har været som tredjemand i en førstekæde eller førstemand i en fjerdekæde.

Indsatsen kan der aldrig pilles ved, og samtidig er Sune Hjulmand så langt nede på jorden, at det er svært ikke at synes om den gæve Esbjerg-kæmpe. Hjulmand er en hædersmand på isen.

Han har to danske mesterskaber på sit cv, og var en af lederne, da Mark Pedersons mandskab en forårsdag i 2016 efter 12 års venten endelig igen kunne løfte Prins Henriks pokal. 

Drømmen er at afslutte karrieren sammen med vennen Philip Larsen i Esbjerg-trøjen. Det kræver, at Hjulmand holder ved nogle sæsoner endnu, men hvorfor ikke?

Lige nu står Sune Hjulmand ifølge Eliteprospects.com på 672 kampe i Metal Ligaen for Esbjerg og dermed er han godt på vej til at slå Søren Jensens klubrekord, der står på 731 kampe. Den klarer Hjulmand - hvis omstændighederne passer - i næste sæson. 

Yellow TV - Esbjergs udmærkede fankanal, der er startet glimrende op - har besøgt Sune Hjulmands forældre og har naturligvis også talt med Hjulmand selv. Se den fine video herunder. 

 


Esbjerg Energy henter Mads Søgaard, finsk målmand sendes hjem OPTAKT; Herning Blue Fox vs. Rungsted Seier Capital