Den lange målmand begynder med øjeblikkelig virkning i Vestjylland

En ny spændende tilgang er en realitet i Metal Ligaen.

Det er Esbjerg Energy, der med øjeblikkelig virkning får ny backup til Thomas Lillie, der har spillet sig ind som sikker førstemand hos vestjyderne. Det er formentlig også derfor finske Karolus Kaarlehto og klubben ophæver samarbejdet med øjeblikkelig virkning efter gensidig aftale.

- Vi har lejet den 19-årige danske keeper Mads Søgaard af canadiske Medicine Hat Tigers, der spiller i WHL. Vi kender ham ikke mindst fra sæsonen 2016/2017, hvor han spillede i Esbjerg, men har også fulgt ham før og efter, siger Søren Mathiasen.

Mads Søgaard er født og opvokset i Aalborg, hvor han spillede indtil han skiftede til Esbjerg. Efter sæsonen i Esbjerg skiftede han til Austin Bruins i NAHL. De to seneste sæsoner har den to meter høje målmand repræsenteret Medicine Hat Tigers i WHL og er draftet af Ottawa Senators. 

- Med Mads Søgaard henter vi en talentfuld målmand, der kender Esbjerg og Energy-organisationen. Vi har et godt indtryk af Mads fra tiden i Esbjerg og kender hans talent. Derfor er det med stor glæde, vi kan knytte ham til truppen, slutter Energy-formanden.

Mads Søgaard har repræsenteret Danmark ved to U18-slutrunder og en U20-slutrunde, og Karolus Kaarlehto er stoppet efter gensidig overenskomst med klubben. 

- Jeg vil gerne takke Karolus Kaarlehto for samarbejdet i de forgangne måneder og ønsker ham alt godt fremover. Vi har haft en dialog og har sammen fundet ud af, at det er bedst, at samarbejdet ophører. Det drager vi konsekvensen af, forklarer Energy-formanden.

 


Victor Cubars og Rødovre stopper samarbejdet 700 Hjulmand-kampe for Esbjerg: Flot milepæl til en ægte hædersmand