Olivier Hinse er skiftet til Tyskland, men resten af Aalborgs imports er stadig i dialog med sportschefen

Aalborg Pirates-sportschef Ronny Larsen forsøger på bedst mulig vis at forberede sig til den kommende sæson. 

Det er ikke nemt for hverken ham eller kollegerne at finde hoved og hale i økonomien, og ikke mindst i forhold til importspillerne er det svært at ansætte nye spillere. 

Hos Aalborg ligger det dog fast, at Olivier Hinse skifter til den tyske klub Ravensburg Towerstars. Det efterlader yderligere seks imports fra sidste sæson: Kirill Kabanov, Tim Davison, Martin Lefebvre, Pierre-Olivier Morin, Thom Flodqvist og Victor Panelin-Borg. 

- De fleste af dem har givet udtryk for, at de meget gerne vil tilbage, og der er også flere af dem, vi er interesserede i at forlænge med, men vi må se, hvilke muligheder økonomien giver os, siger Ronny Larsen til Nordjyske i dag. 

Ingen af de nordjyske import faldt negativt igennem i den forgangne sæson, så der er vel næppe tvivl om, at bare "nogenlunde normale" tilstande i økonomien betyder at nogle af importspillerne vender tilbage til Pirates, der allerede har en solid danskerstamme sikret til efter sommerferien.


Indsamling: SønderjyskE er oppe på knap 800.000 kroner "ALH" begejstret over Herlevs supportere og stemningen i Metal Ligaen