Danskerne drikker øl og hygger sig fredag aften, når der er hockey, siger Herlevs forwardprofil

Vi har tidligere bragt et uddrag af interviewet på Hockeysverige.se, hvor Alexander Lindqvist Hansen, Herlevs sprælske forward, fortæller om sin begejstring for dansk ishockey og Metal Ligaen - og det offensive mindset, der hersker i den rød-hvide liga. I samme interview fortæller han også om sine oplevelser med fansene i Herlev, der er kendt for at være ganske livlige nu og da. 

Det har Lindqvist Hansen også fornemmet. 

- Det begyndte allerede til den første træningskamp mod Kristianstad. Efter lidt tumult mellem spillerne i hjørnet, gik supporterne helt bananas på lægterne. De stod over Kristianstads boks med øl og hældte det ud over deres spillere, der var helt gennemblødte og lugtede af øl efter kampen, fortæller Herlev-forwarden.

- I en anden kamp var der en gut, der tog tilløb og hoppede ned på isen. Han slog en kolbøtte i luften og landede på ryggen. Jeg ville vurdere som "ti-pointer". Jeg var helt sikker på, at han var helt færdig, men han rejste sig tog et par ture på knæene og gav "fingeren" til udeholdets boks, siger Alexander Lindqvist Hansen, der ikke mener at stemningen tager overhånd i Herlev og de andre danske arenaer. 

- Vi spiller kampe fredag aften, og der drikker danskerne øl. Indimellem er der romerlys, og det ser ofte ud som et kæmpestort diskotek i hallen. Der er kæmpe stemning. Det er man ikke vant til fra Sverige. 

- På trods af øllerne i hallen, opfører folk sig godt. Jeg oplever ikke slagsmål, bare øl og god stemning. Jeg har spillet i en fyldt Lindab Arena (Rögle), hvor man ikke kan høre sine medspillere på 20 centimeters afstand, men i Danmark er supporterne helt i en liga for sig, siger Alexander Lindqvist Hansen til Hockeysverige.se. 

 


Aalborg: De fleste "resterende" udlændinge har vist interesse for at blve White Hawks tæt på at ramme 1800 støttebilletter