Stort mål er tæt på for frederikshavnerne

1800 billetter er næste mål for Frederikshavn White Hawks i arbejdet med at sælge støttebilletter til klubbens liv og levned i denne sæson og efter sommerferien, når der forhåbentlig spilles ishockey igen over hele landet.

Lige nu mangler 40 stk. for at nå det fornemme antal, der vil udløse yderligere præmier i den efterfølgende lodtrækning. 

- Vi har mødt en hel fantastisk opbakning fra alle sider i den her svære Coronatid. Vi kan ikke takke nok for de mange støttebilletter, vi fik solgt, hvor vi i første omgang havde sat som målsætning af nå 1000 solgte billetter.

- Nu ser det ud til vi rammer vores anden målsætning på 1800 billetter, hvilket beviser at der er stor opbakning til vores klub og hold, siger Michael Kristensen, der er presseansvarlig hos White Hawks.

Frederikshavn White Hawks solgte for nylig trøjer for 144.000 kroner, og fik dermed på den måde også et mere end solidt tilskud - og endnu et bevis på stor opbakning. 


"ALH" begejstret over Herlevs supportere og stemningen i Metal Ligaen CURRAN HYLDET I SHL: Tidligere Esbjerg-back ligaens bedste i Sverige